کیک خامه ای (2)

 برای تزیین کیک خیلی سوال مطرح شده بود و همینطور پخت کیک ها. البته در هر پست که آموزش پخت کیک هست سعی میکنم کامل بگم و با مراجعه به خود پست میشه موارد ضروری رو پیدا کرد. 

 انقدر سوالات پست قبلی زیاد بود که ترجیح دادم به جای اینکه زیر اون پست جواب بدم بیشتر در این پست توضیحات رو کامل کنم. 

در این پست سعی میکنم به یک سری سوالات پست قبلی کیک خانگی جواب بدم.پس این پست تکمیل کننده ی پست قبلی هست.

پای سیب

بعضی دستورها هست که خیلی راحته و در عین حال خیلی خوشمزه. و یک حسن دیگه هم که داره از موادی تشکیل میشه که همیشه در هر خونه ای موجود هستش.

این دستور یکی از اونهاست. دقیقا مشابه پای سیب های بازاری و قنادی ها میشه و بسیار سبک و خوشمزه است. من دستور اصلی رو نصف کردم و مواد رو نصف گفتم. میتونید دستور رو چند برابر کنید و در مقیاس بیشتر درست کنید.

این پای سیب به صورت تک نفره و در قالب تک نفره درست میشه.

کیک و کسترد

 این کیک از کیک های پایه  هست. از هر نوع کیک میتونید استفاده کنید. یک نوع تزیین کیک هست. و میشه گفت شبیه کرم پای موزی که قبلا در سایت داشتیم.

برای درست کردن کیک من از کیک خانگی  استفاده کردم که نرمه و بافت اسفنجی داره و راحت تو دهن آب میشه.

یک لایه روی کیک از موز و گردو و شکلات و سس شکلات استفاده کردم.

و لایه ی بعدی از دسر کسترد که قبلا در سایت بود و دو مدل ساده و شکلاتیش رو با هم یاد گرفتیم. 

و در نهایت لایه ی خامه فرم گرفته   که تناسب و خوشمزگی زیادی به دسر میده.  

کاپ کیک فروزن

 برای درست کردن کاپ کیک میتونید به آرشیو کیک های این سایت مراجعه کنید و هر کدوم رو که دوست داشتید انتخاب کنید برای کاپ کیک درست کردن. 

در این پست بیشتر تزیین کاپ کیک ملاک هست. من خودم از دستور کیک نسکافه ای برای کاپ کیک استفاده کردم. میتونید از اون یا از کیک سیاه استفاده کنید.

با این پست خیالم از بابت پستهای تولد امسال تموم شد! بعد پنج ماه. امسال تمام وسایل تولد و تنقلات کاملا به انتخاب مینوسا بود و خودش هم کاملا در همه چیز نظارت(شما بخون دخالت) داشت، نود درصد کارهارو میخواست خودش انجام بده، حتی گل زدن روی کاپ کیک ها هم توسط ایشون انجام شد و من دستیارشون بودم!! ولی خوب خیلی خیلی شاد بود که خودش تولد گرفته، همین برام بس!

دیگه از هفته ی دیگه میریم سراغ پستهای جدید.

کیک اسفناج

 فصل فصل اسفناج هستش و بد نیست این کیک رو هم امتحان کنیم. این کیک فقط رنگ سبز اسفناج رو همراه داره و طعم اون دقیقا طعم کیک اسفنجی هست. طعم خاصی نداره ولی با توجه به اینکه رنگ خوبی داره میتونه به عنوان پایه ی کیک ها استفاده بشه.

به صورت کلی برای حداقل یک بار درست کردن می ارزه این کیک رو امتحان کنید.

پاپ کیک

 برای درست کردن این پاپ کیک نیاز به کیک و خامه و شکلات دارید. برای کیک پاپ کیک میتونید هر نوع کیکی که دوست دارید رو انتخاب کنید. که ما قبلا چندین مدل کیک داشتیم.

باقی مراحل در کسری از ثانیه درست میشه.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir