ژله قلبی

http://s5.picofile.com/file/8170857518/IMG_2499.JPG

 خوب میخوام بدونم از ژله امروز ساده تر و بی درد سرم هست؟این پست فقط برای دوستانیه که میگن چرا انقدر سخت و کار میبره و .... . پس کاملا تنبلی رو کنار بگذارید و شروع کنید. کنار یعنی خیلی دور نه اینکه دمه دستتون باشه و دلتون بخواد و دوباره برش دارید. یک نکته هم که میخواییم امروز بگیم ترکیب رنگ ژله ها هستش که امیدوارم به دردتون بخوره.

بعضی عکس هارو کمی روشن کردم تا واضح تر دیده بشه قبل از شروع اینو اعلام کنم. خوب بریم ادامه...

 

مواد لازم :


ژله آلوئورا

ژله توت فرنگی یا انار

ژله طالبی یا کیوی

بستنی یا شیر به میزان لازم.

قالب شکلات

میتونید به جای قالب شکلات از روشی که در ژله سورپرایز استفاده کردیم استفاده کنید. دیگه تکرار نمیکنم. برید این پست... ژله سورپرایز 

اونطوری کارتون صد درصد خوشگل تر و تمیز تر خواهد بود. ولی اگه خواستید کارتون یک بعد خوشگل داشته باشه از قالب های سلیکونی و یکبار مصرف شکلات استفاده کنید.

یک بسته ژله انار یا توت فرنگی رو مثل همیشه با سه چهارم لیوان آب جوش باز کنید و به جای آب سرد یک لیوان شیر یا بستنی توش بریزید. فرض بر این شده که شما پست نکات کلیدی درست کردن ژله رو خوندید.

http://s5.picofile.com/file/8170857326/download_4_.jpg

 ژله رو درست کنید و وقتی بست قالب بزنید. یک بسته ژله آلوئورا رو باز کنید و بعد از ریختن آب سرد داخل قالب مورد نظرتون نصفش رو بریزیئ و اجازه بدید تا خودش رو بگیره. میتونید توی یخچال قرارش بدید. تا خودش رو بگیره. سفت سفت نباشه ولی نیم بندم نباشه.

بعد ژله قالب خوردتون رو توش بچینید و با فشار انگشت جاش رو فیکس کنید. حالا باقی ژله آلوئورا که نیم بند شده رو توش بریزید و توی یخچال قرار بدید تا کاملا بسته بشه.

http://s4.picofile.com/file/8170857342/download.jpg

 وقتی کامل بست ژله کیوی یا طالبی رو با سه چهارم لیوان آب جوش باز کنید و توی ماکروفر قرار بدید تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد توش بریزید و روی ژله ی ردیف اول بریزید و توی یخچال قرار بدید تا ببنده.

من کمی شفافیت عکسهارو زیاد کردم. به خاطر همین کمی بیرنگ شده. فوق العادع ترکیب قرمز و سبز قشنگه.

http://s5.picofile.com/file/8170857176/download_1_.jpg

 وقتی کامل بست اونو توی ظرف نم دار برگردونید. برای برگردوندن هم دور ژله رو با چاقو باز کنید تا راحت برگرده. و ژله رو بدید دسته بچه مچه ها و بیایید به ادامه ی صحبت های من گوش کنید.

گفتیم میخواییم در مورد ترکیب رنگها صحبت کنیم. من خودم از ژله آلوئورا خوشم نمیاد ، مزه اش رو دوست ندارم. ولی استفاده از اون زیبایی زیادی به کارمون میده. پس مجبوریم.

http://s4.picofile.com/file/8170857276/download_3_.jpg

 در دسر هایی که میخواییم از دو رنگ استفاده کنید بهتره برای اینکه مرزی بین ژله ها ایجاد نشه و میوه یا چیدمان ردیف هامون نمایان باشه از آلوئورا استفاده کنیم.

در ژله های تزریقی ، میوه ای    یا ....  بهتره لایه ی اول ژله بی رنگ باشه. و برای زیبایی لایه ی بعدی از رنگی شفاف و تند مثل سبز ، قرمز استفاده بشه.

اینطوری شکاف لایه ای نخواهیم داشت و ژله پیوسته دیده میشه. تازه این تصویر رو برای چشم ایجاد میکنه که رنگ کل ژله اون رنگ تند و تیره هست و چه زیبا اون تصویر داخلی خودش رو نشون میده.

http://s5.picofile.com/file/8170857200/download_2_.jpg

 و در اخر این رو هم بگم که سعی کنید اگه قراره یک مدل ژله ساده درست کنید سعی کنید شیک این کارو انجام بدید و این شیک بودن چیزی جز ایجاد هارمونی رنگی در کارتون نیست. گاهی اوقات تقارن رنگی و گاهی تفاوت رنگی. و اوصولا چیزی که بیشتر به چشم میاد تفاوت ها هستن.

مثل استفاده رنگ قرمز و سبز ، زرد و قرمز ، آبی و قرمز و ....

http://s5.picofile.com/file/8170857392/IMG_2487.JPG

 ولنتاینتون مبارک. کادوهای خوشگلی بدید و کادو های خوشگلتری بگیرید انشالله....

http://s5.picofile.com/file/8170857450/IMG_2488.JPG

 اگه قصد درست کردن ژله برای ولنتاین رو دارید این پست رو هم ببینید.....

و یک نکته مهم..... اگه در هنگام درست کردن ژله نیم بند گاها توی کارتون حباب ایجاد شد اصلا نگران نباشید اگه ژله به مدت 24 ساعت یا بیشتر در یخچال بمونه اون حباب ها از بین میره.... البته اگه 24 ساعت بمونه. خونه ی ما که بیشتر از 30 ثانیه ماندگار نیست .......

http://s5.picofile.com/file/8170857518/IMG_2499.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #9 شقايق 1394-11-27 09:45
اينكه نوشتيد بعد از ريختن اب سرد در الو را يعني اصلا از اب گرم استفاده نكنيم ؟؟ خواهش ميكنم اگه ميشه زود جواب بدين خيلي نياز دارم به كمك تون
بعد اينكه گفتين حالا باقی ژله آلوئورا که نیم بند شده رو توش بریزید و توی یخچال قرار بدید تا کاملا بسته بشه. يعني چي از اولش اگه ميشه واضح توضيح ميدين
-----------------------
باید آب گرم بریزید و بعد سرد. مثل همیشه یعنی ژله رو درست کنید فقط آب کمتری بریزید. نصف |ژله آلوئورا رو بریزید وقتی نیم بند شد قلبهارو بچینید و بعد بزارید توی یخچال تا ببنده و بعد باقی رو بریزید تا قلبها در وسط قالب بمونه.
نقل قول کردن
0 #8 شقايق 1394-11-27 09:40
سلام خسته نباشيد مي خواستم بگم كه 1 بسته كامل ژله الوورا رو بايد استفاده كنيم بعد اين قيمت رو كه تو پست تون گذاشتيد رو نمي فهمم ژله رو درست کنید و وقتی بست قالب بزنید. یک بسته ژله آلوئورا رو باز کنید و بعد از ریختن آب سرد داخل قالب مورد نظرتون نصفش رو بریزیئ و اجازه بدید تا خودش رو بگیره. میتونید توی یخچال قرارش بدید. تا خودش رو بگیره. سفت سفت نباشه ولی نیم بندم نباشه.
بعد ژله قالب خوردتون رو توش بچینید و با فشار انگشت جاش رو فیکس کنید. حالا باقی ژله آلوئورا که نیم بند شده رو توش بریزید و توی یخچال قرار بدید تا کاملا بسته بشه.
---------------------
چی رو متوجه نشدید؟
نقل قول کردن
0 #7 الی. آرادم 1394-11-25 11:29
سلام. ببخشید .من میخوام ژله بستنی درست کنم .ولی هرچی هم میزنم بازم دورنگ میشه یکدست نمیشه
-------------------
سلام. مقدار بستنی رو کمی بیشتر بریزید و آب رو کمتر. قبل از ریختن داخل قالب خوب هم بزنید. و اجازه بدید ژله سرد و نیم بند تر بشه و بعد هم بزنید.
مارک ژله رو عوض کنید.
نقل قول کردن
+1 #6 شقایق 1394-11-13 12:32
سلام ببخشید من ژله قرمز و درست کردم ولی با الورامشکل دارم میشه بیشتر توضیح بدید
---------------------
سلام. مارک ژله رو عوض کنید و آب کمتری بریزید.
نقل قول کردن
0 #5 نسترن. م 1394-09-02 10:07
سلااام. خیلی ژله هات زیبا و شکیل هستن. منم عین همین ژله ی شما رو دو بار درست کردم یه بار همین رنگی یه بار هم آبی و قرمز. ولی من فقط. از شما تقلید کردم هنر مند اصلی شما هستید با این همه سایقه و ابتکار عمل.
ممنون دوستم :D
---------------------------
سلام. ممنونم از حضور شما و پیگیری های همیشگیتون که به من برای نوشتن انگیزه میده.
نقل قول کردن
0 #4 ايمانه 1394-06-18 18:24
سلام عزيزم خسته نباشي.من داشتم اين ژله رو درست ميكردم براي اضافه كردن شير قسمت نكات كليدي رو هم خوندم وپياده كردم ولي بازم شيره بريد چيكار كنم لطفا راهنماييم كن؟ :cry:
-----------------------
وقتی برید کاری نمیتونید بکنید بریزید دور . ممکنه ترش شده باشه.
نقل قول کردن
+1 #3 افسانه 1393-11-27 04:47
سلام دوست جونم :D
میشه طرز تهیه ماهی شکم پر تو فر رو آموزش بدی خیلی فوریه ممنونت میشم عزیزم
-------------------
ماهی شکم پر در سایت هست ولی عکساش پریده.
نقل قول کردن
+1 #2 محیاا 1393-11-26 20:21
سلام واقعازیباست
-------------------
ممنون محیا جان
نقل قول کردن
+1 #1 sh. 1393-11-26 10:03
kheili khob bod mamnoon.lotfan bshtar poste jele bezarid :lol:
-------------------------
حتما از فروردین پستهای دسری بیشتر میشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir