سمبوسه

 سمبوسه ی سنتی که همه میشناسیمش و مال جنوب ایران بوده و هست و امروزه همه جا درستش میکنن رو در این پست نخواهید دید. 

این سبک سمبوسه ای هست که مامان من همیشه از بچگی ما تا به امروز درست کرده و ما فوق العاده دوستش داریم. 

 با گوشت و سیب زمینی سرخ شده درست میشه و فوق العاده خوشمزه است. 

 من سعی میکنم با روغن خیلی خیلی کم درستش کنم. مطمئنا با روغن فراوان اگه سرخ بشه بی نظیر و خوشمزه و کرانچی تره. ولی این مدل سرخ شدن یا گریل شدن رژیمی تره.

مواد لازم:

پیاز درشت یک عدد ریز رنده شده

گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفند نیم کیلو

قارچ نیم کیلو نگینی خرد شده

سیب زمینی درشت دو عدد نگینی خرد شده

 جعفری در صورت تمایل سه قاشق غذاخوری

 شوید در صورت تمایل سه قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین به میزان لازم

پیاز رو رنده کرده و در روغن تفت میدیم تا سبک بشه و بعد گوشت رو اضافه میکنیم و وقتی گوشت تغیر رنگ داد نمک و زردچوبه و فلفل رو و قارچ رو اضافه میکنیم. میزاریم تا قارچ آب بیندازه و آب اضافی اون بخار بشه. و گوشت سرخ بشه. در انتها رب و در صورت تمایل سس قرمز رو اضافه کنید و حرارت خاموش تا کمی خنک بشه.

سیب زمینی نگینی خرد شده رو با روغن و نمک و زرد چوبه تفت میدیم تا خوب سرخ بشه.

سیب زمینی و سبزیجات رو به گوشت اضافه میکنیم و وقتی یکدست شدن مواد اونها رو لای نون میپیچیم.

طرز پیچیدنش رو متاسفانه عکس ننداختم چون دست تنها بودم و نمیتونستم همزمان بپیچم و عکس بگیرم.

من برای سرخ کردن فقط از اسپری روغن در حد چرب کردن تابه استفاده کردم. میتونید داخل فر داغ در حد ده دقیقه بپزید و کافیه فقط سطح نون ها رو کمی چرب کنید.

برای سرخ شدن سمبوسه ها حرارت متوسط باشه تا نسوزه یا خمیری نشه. در روغن داغ باید سمبوسه ها سرخ بشن. 

 ورژن اصلی سمبوسه رو هم به زودی قرار میدم. فعلا این روش جیگولی شده رو از من داشته باشید. 

خوردن سمبوسه داغ و کرانچی با سس تند محشره. 

نوش جان

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir